Феновете на Приятели все още не могат да повярват, че Матю

...
Феновете на Приятели все още не могат да повярват, че Матю
Коментари Харесай

Какъв е искал да бъде Матю Пери преди да стане Чандлър от Приятели

Феновете на " Приятели " към момента не могат да повярват, че Матю Пери е умрял. В обществените мрежи се споделят голям брой постове с някои от най-хубавите моменти на артиста в сериала.
 Сара Фъргюсън, гибелта на Матю Пери и какво показа херцогинята за срещата си с артиста
Кой в кралското семейство скърби за Матю Пери

" Приятели " са били обичани и в кралския двор

Като цяло Пери постоянно е бил загадъчен и не е обичал да приказва доста за живота си. Направи го обаче предходната година, когато издаде записките си. Едно от малко неща, които знаем за него, е, че е огромен обожател на тениса.

Винаги при опция е посещавал мачове, с цел да се любува на обичаната си игра. Именно на тенис мач се оказва и последната обществена поява на Матю Пери.
 Снимка 639858

Според People, артистът е посетил един от полуфиналните мачове от French Open на 9 юни тази година. И това не трябва да ни изненадва, тъй като преди да реши да става артист е упражнявал точно тенис.

Любовта на Матю Пери към тениса стартира още на четиригодишна възраст, като на 13 към този момент е на второ място във възрастовата си категория в родния си град Отава. През 2002 година споделя пред The New York Times, че толкоз е обичал спорта, че е отделял по 10 часа дневно, с цел да тренира и да се усъвършенства.
 Матю Пери през 2002 година

Матю Пери през 2002 година

" Имах потребност да съумея в каквото и да върша, с цел да мога да се усещам по-добре със себе си. Имах този необикновен блян на тенис корта и това се прехвърли към актьорското майсторство. "

Но фантазията му да стане тенис състезател се разрушава, когато е на 15 години и се мести в Лос Анджелис дружно с татко си. Тогава се сблъсква с доста по-сериозна конкуренция и схваща, че тенисът не е нещото, с което ще изкарва прехраната си.
 Матю Пери и епизодите на
Предвидил ли е гибелта си Матю Пери в " Приятели "

Странностите на живота

" Бях страховит в Канада. Не толкоз в Лос Анджелис ", споделя пред Men`s Health през 2012 година Матю Пери. Когато е схванал, че трябва да се преквалифицира, се е насочил към актьорската специалност.   
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР